Parketta infovonal:
+36-20-974-91-55

Csaphornyos parketta

Milyen előnyei vannak a csaphornyos parkettának?

Ez a parketta típus akár 50-150 éves élettartamú is lehet megfelelő karbantartással. Élete során szükség szerint többször csiszolható, felújítható, főleg extrém igénybevétel esetén hasznos tulajdonság ez.

Valódi fából készült, nagyon könnyen és egyszerűen tisztítható. Többféle fa fajtából tölgy, bükk, akác, kőris, juhar gyártott változat is elérhető belőle. Számos lerakási formát, mintát lehet követni melyek mindig nagyon karakteres megjelenést bitosítanak.

A csaphornyos parketta típusai

A csaphornyos parketta select minőségi osztálya a legmagasabb, osztályon felüli kategóriája, melyet az egyenletes színhatású felület, szíjács- és göcsmentesség jellemez.

A natúrnak nevezett minőségi osztály a homogénebb színtónusokat és alapanyagának hibátlan formáját jelenti. Vagyis szíjács- és göcsmentes, de elszórtan jól benőtt, kicsi, egészséges göcsök előfordulhatnak, valamint a valódi fa jellemzőjeként apró színeltérések megengedettek.

A csaphornyos parketta rusztikus minősége az alapanyagban megjelenő göcsöket és az egyes elemek színtónusainak változékonyságát jelenti. Szíjács, durvább flóderek fellelhetőek.