Parketta infovonal:
+36-20-9503-492
Parketta vásárlás előtt mérlegeljen, olvassa el javaslatainkat

Parketta vásárlás előtti tanácsok

Igénybevétel

A kopásállóság nagyon fontos szempont, ha parketta burkolatot szeretnénk egy olyan helyiségbe, ahol igen erős igénybevételnek van kitéve. Így minden esetben jól gondoljuk át, kik és milyen gyakran, milyen hatásfokkal…

Ápolás - kezelhetőség - egyszerűség

Minden padlóburkolat igényli a rendszeres tisztítást, a fából készült parketta szépségének megóvása érdekében azonban szakszerű ápolásra is szükség van, melyet speciális parketta tisztító szerrel végezzünk!

Fűtési típus

Nagyban meghatározza a parketta típusát az, hogyha padlófűtést tervezünk, hiszen az igazi fa hőszigetelő képessége igen nagy. Mindenképpen kérjük szakember tanácsát a kivitelezési lehetőségekről!

Élettartam

Általában elmondható, hogy a parketta élettartama szoros összefüggésben áll az árával, azaz egyenesen arányosan változik, a tömörfa parketta és a svédpadló a legtartósabb, legmegbízhatóbb választás, ha hosszútávra tervezünk.

Pénzügyi keret

A különböző melegburkolatok ár-érték arányát tekintve igencsak elgondolkozhatunk azon, milyen parketta lenne az, amit megenged pénztárcánk. A laminált padló a legolcsóbb megoldás, de ismét előtérbe került a szalagparketta, a legtartósabb…