Parketta infovonal:
+36-20-974-91-55
Parketta vásárlás előtt mérlegeljen, olvassa el javaslatainkat

Parketta vásárlás előtti tanácsok

A kopásállóság nagyon fontos szempont, ha parketta burkolatot szeretnénk egy olyan helyiségbe, ahol igen erős igénybevételnek van kitéve. Így minden esetben jól gondoljuk át, kik és milyen gyakran, milyen hatásfokkal…
Minden padlóburkolat igényli a rendszeres tisztítást, a fából készült parketta szépségének megóvása érdekében azonban szakszerű ápolásra is szükség van, melyet speciális parketta tisztító szerrel végezzünk!
Nagyban meghatározza a parketta típusát az, hogyha padlófűtést tervezünk, hiszen az igazi fa hőszigetelő képessége igen nagy. Mindenképpen kérjük szakember tanácsát a kivitelezési lehetőségekről!
Általában elmondható, hogy a parketta élettartama szoros összefüggésben áll az árával, azaz egyenesen arányosan változik, a tömörfa parketta és a svédpadló a legtartósabb, legmegbízhatóbb választás, ha hosszútávra tervezünk.
A különböző melegburkolatok ár-érték arányát tekintve igencsak elgondolkozhatunk azon, milyen parketta lenne az, amit megenged pénztárcánk. A laminált padló a legolcsóbb megoldás, de ismét előtérbe került a szalagparketta, a legtartósabb…